Ingredientai
Bulvės
4
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Majonezas
stiklinė
Garstyčios
2
šaukštai
Raudonojo vyno actas
2
šaukštai
Citrinos
2
vnt.
Alyvų aliejus
stiklinė
Rūkytų paprikų milteliai
2
šaukštai
Petražolės
sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves gerai nušveiskite šepetėliu, supjaustykite skiltelėmis ir išvirkite garuose.
Apšlakstykite virtas bulvių puseles aliejumi, apibarstykite druska, cukrumi ir pakepkite orkaitėje po 3 min iš abiejų pusių.
Sumaišykite majonezą, garstyčias, vyno actą ir citrinų sultis, įmaišykite ir alyvuogių aliejų. Įberkite druskos, nepagailėkite pipirų.
Išimkite iš orkaitės bulves, apibarstykite rūkytomis maltomis paprikomis. Pasigamintu padažu apliekite šiltas bulves, apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Atsiliepimai