Ingredientai

Linksmasis kulinarinis projektas „Siurprizas lėkštėje“ įgauna vis didesnį pagreitį ir vis labiau intriguoja. Įvairių restoranų kūrybingiausi šefai projekto žiūrovams jau atskleidė daugybę gardžiausių skirtingų pasaulio šalių receptų, o projekte dalyvaujančios garsenybės išdrįso išduoti ne vieną paslaptį iš savo asmeninio gyvenimo.

Gaminimo eiga

Štai Egidijus Sipavičius, jėgas išbandęs prancūzų virtuvėje, išdavė, kad niekada nesirinktų gaminti nemokančios moters.
Tuo tarpu Irena Starošaitė išdavė savo lieknos figūros paslaptį ir atskleidė kone 20 metų saugotą istoriją apie patiekalą, kuris netgi pravirkdė dainininkę.
Iš Australijos trumpam grįžęs Ž. Grigaitis taip pat įsitraukė į projekto sūkurį ir atskleidė, kad Australijoje pasigardžiuodamas valgo kengūrų mėsainius ir kengūrų uodegos sriubą. Stilingasis verslininkas nenuslėpė, kad saulėtoje Australijoje jam visgi šio to trūksta ir tai yra – tradicinė, lietuviška silkė!
Baleto primarijus Nerijus Juška jau seniai garsėja kaip labai išrankus moterims, o pasirodo, tiesa ta, kad jis ieško labai gerai gaminančios merginos, kuri dar ir mėgtų jo paties gaminamas firmines kiaulės kojas.
Nerijus Juška
Projektas „Siurprizas lėkštėje“ į indų virtuvę įtraukė ir žavingą pramogų pasaulio porą – aktorę I. Stasiulytę ir šokėją D. Meškauską. Štai Deividas kartą ir visiems laikams pasakė, kad jo širdies tik per skrandį neužkariausi, o Ineta atskleidė būdą, kaip sužinoti, kada Deividas nori mėsos. Pasirodo, tada jo akys tampa rudesnės nei įprasta.

Dar daugiau paslapčių, geros nuotaikos, gardžių patiekalų receptų ir įdomybių iš žvaigždžių gyvenimo, rasite Delfi TV ir puslapio www.1000receptu.lt rubrikoje „Siurprizas lėkštėje“.

Projekto „Siurprizas lėkštėje“ partneriai: buitinė technika „Bosch“ – profesionalas namuose, kuris palengvins kiekvieno virtuvės šeimininko darbą ir „Borjomi“ – geros savijautos po gardžių patiekalų rėmėjas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai