Ingredientai
Bananai
2
vnt.
Kvietiniai miltai
10
g
Aliejus
200
g
Romas
30
ml
Grenadinas
50
ml
Ledai
100
g
Cukraus pudra
5
g
Mėtos
2
šakelės
Tempura miltai
80
g
Vanduo
120
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Bananus nulupkite, supjaustykite į 3 dalis, apvoliokite miltuose ir paruoštoje tempuros tešloje (tempuros tešlą nesudėtingai paruošite Tempura miltus sumaišydami su vandeniu).
Paruoštus bananus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje gruzdintuvėje apie 5 min. Apkeptus bananų gabaliukus užpilkite romu ir uždekite. Tuomet dingus liepsnai apšlakstykite grenadinu.
Patiekdami į lėkštę dėkite bananų gabalėlius bei papuoškite ledų rutuliukais, mėtų šakele, viską apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai