Ingredientai
Vištų krūtinėlių filė
2
vnt.
Saulėgrąžų aliejus
6
šaukštai
Česnakai
1
skiltelė
Svogūnai
1
vnt.
Raudonosios paprikos
1
vnt.
Čili pipirai
1
vnt.
Raudonieji lęšiai
300
g
Miltai
2
šaukštai
Vištienos sultinys
700
ml
Džiovinti čiobreliai
žiupsnelis
Aitriosios paprikos milteliai
1
šaukštelis
Citrinų sultys
1
vnt.
Lauro lapai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Kietasis sūris
100
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepinkite įkaitintame aliejuje. Paskui sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, raudonąją papriką ir aitriąją papriką, išmaišykite ir dar pakepkite 5 minutes.
Raudonuosius lęšius perplaukite šaltu vandeniu, nukoškite ir suberkite į puodą. Ten pat sudėkite apkepintą vištieną, suberkite miltus, gerai išmaišykite, supilkite vištienos sultinį.
Sriubą užvirkite, suberkite čiobrelius, aitriąją papriką, maltus pipirus, supilkite citrinos sultis, pasūdykite. Virkite ant silpnos ugnies, kol lęšiai išvirs. Sriubą patiekite apibarstę tarkuotu sūriu.
Atsiliepimai