Ingredientai

Vištų krūtinėlių filė 2 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepinkite įkaitintame aliejuje. Paskui sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, raudonąją papriką ir aitriąją papriką, išmaišykite ir dar pakepkite 5 minutes.

Raudonuosius lęšius perplaukite šaltu vandeniu, nukoškite ir suberkite į puodą. Ten pat sudėkite apkepintą vištieną, suberkite miltus, gerai išmaišykite, supilkite vištienos sultinį.

Sriubą užvirkite, suberkite čiobrelius, aitriąją papriką, maltus pipirus, supilkite citrinos sultis, pasūdykite. Virkite ant silpnos ugnies, kol lęšiai išvirs. Sriubą patiekite apibarstę tarkuotu sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai