Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Vanduo stiklinė
Druska 1 žiupsnelis
Druska 2 šaukšteliai

Gaminimo eiga

Kiaulieną ir svogūnus sumalkite su mėsmale, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite smulkiai supjaustytus kopūstus, supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite.

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, pabarstykite ją miltais ir palikite pusvalandžiui. Paskui tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dėkite po šaukštelį įdaro ir formuokite koldūnus. Jeigu turite specialią formą koldūnams daryti, darykite su ja.

Paruoštus koldūnus sudėkite ant miltais pabarstytos lentos ir palaikykite šaltoje vietoje. Paskui juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, įdėkite lauro lapelį ir virkite maždaug 8 - 10 minučių.

Patiekite su sviestu arba grietine.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai