Ingredientai
Kiaušiniai
5
vnt.
Vanduo
5
šaukštai
Druska
šaukštelis
Sviestas
3
šaukštai
Razinos
stiklinė
Ryžiai
1
stiklinė
Cukraus pudra
1
šaukštas
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
Ryžius išvirkite.
Kiaušinius išplakite su druska, įpilkite vandens ir gerai išmaišykite.
Keptuvę įkaitinkite su 1 šaukštu sviesto, supilkite išplaktus kiaušinius, iškepkite iš abiejų pusių ir padėkite į lėkštę.
Įdarui sumaišykite stiklinę virtų ryžių, nuplautų, nusausintų razinų ir 2 šaukštus ištirpinto sviesto. Įdarą dėkite ant omleto, išlyginkite ir susukite. Padėkite valandai šaltai.
Prieš patiekiant omleto viršų pabarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai