Ingredientai

Miltai 220 g
Grietinė 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite miltus, druską, aliejų ir trynį. Įpilkite 100 ml šilto vandens, užminkykite tešlą.

Tešlą gerai iškočiokite ant stalo, paskui susukite į maistinę plėvelę ir palikite 30 min.

Česnako skilteles supjaustykite griežinėliais, mocarelą – šiaudeliais.

Įklokite į kepimo skardą kepimo popieriaus, paviršių patepkite aliejumi. Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą, įkelkite į kepimo skardą.

Aptepkite grietine, tada sudėliokite česnako ir mocarelos gabalėlius, pabarstykite druska, maltais čiobreliais. Kepkite 220 laipsnių karščio orkaitėje 15 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai