Ingredientai
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Miltai
220
g
Kiaušinių tryniai
1
vnt.
Rupi jūros druska
šaukštelis
Mocarelos sūris
200
g
Česnakai
3
vnt.
Grietinė
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Čiobreliai
pagal skonį
Aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, aliejų ir trynį. Įpilkite 100 ml šilto vandens, užminkykite tešlą.
Tešlą gerai iškočiokite ant stalo, paskui susukite į maistinę plėvelę ir palikite 30 min.
Česnako skilteles supjaustykite griežinėliais, mocarelą – šiaudeliais.
Įklokite į kepimo skardą kepimo popieriaus, paviršių patepkite aliejumi. Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą, įkelkite į kepimo skardą.
Aptepkite grietine, tada sudėliokite česnako ir mocarelos gabalėlius, pabarstykite druska, maltais čiobreliais. Kepkite 220 laipsnių karščio orkaitėje 15 min.
Atsiliepimai