Ingredientai
Jautienos sprandinė
150
g
Aliejus
1
šaukštas
Majonezas
2
šaukšteliai
Adžika
1
šaukštelis
Bagetės
1
vnt.
Konservuoti jalapeno pipirai
1
šaukštas
Lapinės salotos
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 1
"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.
Gaminimo eiga
Mėsą supjaustykite piršto storio gabalėliais. Dėkite kepti į įkaitintą aliejų ir iš abiejų pusių apkepkite. Paskaninkite druska ir pipirais. Stenkitės neperkepti-vidus turi likti rausvas. Iškeptą mėsą supjaustykite juostelėmis.
Majonezą sumaišykite su adžika.
Bagetę išilgai įpjaukite. Abi puses aptepkite paruoštu majonezu. Į vidurį įdėkite salotų lapų, paruoštą mėsą ir jalapeno pipirų. Paruoštą sumuštinį lengvai suspauskite.
Atsiliepimai