Ingredientai
Jautienos išpjova
640
g
Aliejus
3
šaukštai
Kumpis
8
gabaliukai
Mocarelos sūris
150
g
Baltas sausas vynas
40
ml
Mėsos sultinys
100
ml
Grietinėlė
100
ml
Česnakai
4
skiltelės
Mairūnai
žiupsnelis
Sviestas
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Jautieną išmušti, ištepti aliejumi ir apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno griežinėlio dėti po gabaliuką kumpio, šiaudeliais supjaustyto sūrio, sutrintų česnakų, žalumynų, susukti ir susmeigti smeigtukais.
Suktinukus apkepinti iš visų pusių likusiame aliejuje ir svieste, supilti vyną, sultinį ir 5–7 min. patroškinti. Paskui supilti grietinėlę ir pakaitinti iki virimo.
Atsiliepimai