Ingredientai
Šparaginės pupelės
700
g
Vyšniniai pomidoriukai
10
vnt.
Kiaušiniai
5
vnt.
Pienas
4
šaukštai
Fermentinis sūris
120
g
Sviestas
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Malti džiūvėsėliai
žiupsnelis
Porcijos: 6
Sotus omletas su šparaginėmis pupelėmis, pomidorais ir sūriu.
Gaminimo eiga
Šaldytas arba šviežias pupeles 10 minučių pavirkite vandenyje. Po to vandenį nupilkite.
Kiaušinius išplakite, suberkite tarkuotą fermentinį sūrį, supilkite pieną, pagal skonį paskaninkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais.
Tuomet į paruoštą skardą sudėkite supjaustytas virtas pupeles, supilkite kiaušinių plakinį. Išdėliokite perpjautus pusiau vyšninius pomidoriukus ir užbarstykite sūrio.
20 minučių kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai