Gretos Lebedevos receptas.

Gaminimo eiga

Lašišos filė supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti jas į lėkštę, pabarstyti pipirais, pašlakstyti citrinos sultimis.

Cukiniją nuplauti, nušluostyti ir supjaustyti plonomis juostelėmis per visą ilgį. Apibarstyti pipirais, apšlakstyti šauktų alyvuogių aliejaus ir pakepti kol apskrus.

Susmulkinti riešutus, supjaustyti sūrį juostelėmis.

Ant kiekvienos apkeptos cukinijos juostelės uždėti juostelę lašišos, juostelę sūrio,pabarstyti graikinių riešutų. Susukti viską į suktinuką ir persmeigti mediniu dantų krapštuku.

Suktinukus sudėti į lėkštę, apšlakstyti citrinos sultimis ir patiekti. Papuošimui naudoti pomidoriukus ir baziliko šakeles.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai