Ingredientai
Lašiša silpnai sūdyta
200
g
Alyvuogių aliejus
5
šaukštai
Cukinijos
2
vnt.
Graikiniai riešutai
100
g
Citrinos
1
vnt.
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Slyviniai pomidorai konservuoti
1
indelis
Gretos Lebedevos receptas.
Gaminimo eiga
Lašišos filė supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti jas į lėkštę, pabarstyti pipirais, pašlakstyti citrinos sultimis.
Cukiniją nuplauti, nušluostyti ir supjaustyti plonomis juostelėmis per visą ilgį. Apibarstyti pipirais, apšlakstyti šauktų alyvuogių aliejaus ir pakepti kol apskrus.
Susmulkinti riešutus, supjaustyti sūrį juostelėmis.
Ant kiekvienos apkeptos cukinijos juostelės uždėti juostelę lašišos, juostelę sūrio,pabarstyti graikinių riešutų. Susukti viską į suktinuką ir persmeigti mediniu dantų krapštuku.
Suktinukus sudėti į lėkštę, apšlakstyti citrinos sultimis ir patiekti. Papuošimui naudoti pomidoriukus ir baziliko šakeles.
skonis
Atsiliepimai