Ingredientai
Šaldyti baravykai
300
g
Bulvės
4
vnt.
Morkos
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Lydytas sūrelis
100
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Krapai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Išsivirkite sultinį. Į puodą sumeskite supjaustykite bulves, morkas ir svogūną. Išvirtas daržoves sultinyje sumalkite smulkintuvu iki purios tyrės. Tada suberkite prieskonius ir įdėkite lydytą sūrį.
Keptuvėje ant sviesto pakepinkite smulkintus česnakus ir apvirtus šaldytus grybus. Į sriubos lėkštę įdėkite didelį šaukštą apkeptų grybų ir žiupsnelį krapų.
Atsiliepimai