Ingredientai
Špinatai
2
stiklinės
Pomidorai
5
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Alyvuogių aliejus
3
šaukšteliai
Kiaušiniai
2
vnt.
Kiaušinių baltymai
6
vnt.
Čederio sūris
stiklinė
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Šį omletą pagaminsite per pusvalandį.
Gaminimo eiga
Iki 180 laipsnių įkaitinkite orkaitę. Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite arbatinį šaukštelį aliejaus. Suberkite špinatus, supjaustytus pomidorus ir česnaką. Kepkite maždaug keturias minutes.
Į didelį indą įmuškite kiaušinius, sudėkite baltymus. Gerai išmaišykite. Sudėkite apkeptus špinatus, suberkite sūrį, paskaninkite druska ir pipirais.
Likusius du šaukštelius aliejaus supilkite į keptuvę. Įkaitus aliejui, ten supilkite kiaušinių masę. Keptuvę kaitinkite ant mažos ugnies.
Atsargiai maišykite. Vėliau keptuvę pašaukite į orkaitę. Iškeptą omletą ištraukite iš orkaitės, supjaustykite gabalėliais, papuoškite pomidorų riekelėmis, pabarstykite ką tik maltais pipirais.
Atsiliepimai