Ingredientai

Morkos 0.5 kg
Aliejus 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Cukrus pagal skonį
Vanduo 200 ml

Gaminimo eiga

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepkite su aliejumi. Į juos sudėkite stambiai sutarkuotas morkas, kubeliais supjaustytas paprikas ir troškinkite, kol daržovės suminkštės.

Tada sudėkite kubeliais supjaustytas cukinijas ir dar truputį patroškinkite.

Baigiant troškinti sudėkite supjaustytus obuolius, įberkite druskos, cukraus, pipirų, citrinų rūgšties. Supilkite likusį aliejų, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol suminkštės obuoliai.

Karštą užkandėlę sukrėskite į paruoštus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai