Ingredientai
Cukinijos
1
kg
Morkos
0.5
kg
Saldžiosios paprikos
0.5
kg
Svogūnai
0.5
kg
Antaniniai obuoliai
0.5
kg
Aliejus
1
stiklinė
Druska
pagal skonį
Cukrus
pagal skonį
Citrinos rūgštis
pagal skonį
Vanduo
200
ml
Gaminimo eiga
Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepkite su aliejumi. Į juos sudėkite stambiai sutarkuotas morkas, kubeliais supjaustytas paprikas ir troškinkite, kol daržovės suminkštės.
Tada sudėkite kubeliais supjaustytas cukinijas ir dar truputį patroškinkite.
Baigiant troškinti sudėkite supjaustytus obuolius, įberkite druskos, cukraus, pipirų, citrinų rūgšties. Supilkite likusį aliejų, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol suminkštės obuoliai.
Karštą užkandėlę sukrėskite į paruoštus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite.
Atsiliepimai