Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla
1
pakelis
Špinatai
300
g
Fetos sūris
200
g
Muskato riešutas
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Miltai
1
šaukštas
Porcijos: 6
Puikus pasirinkimas iškylai.
Gaminimo eiga
Tešlą atšildom. Špinatus susmulkinam ir sumetam pusei minutės į verdantį vandenį, išgriebiam ir paliekam ataušt.
Įkaitinam orkaitę iki 170 laipsnių. Fetą sutrupinam, sumaišom su špinatais, pagardinam pipirais bei muskatu.
Stalą pabarstom miltais, dedam tešlos lapelį ir kočiojam jį į ilgį tiek, kad galėtumėm padalinti į tris kvadratėlius.
Į kiekvieno kvadratėlio centrą dedam šaukštą įdaro, kraštus vos vos patepam drungnu vandeniu, kad geriau suliptų, ir perlenkiam įstrižai pusiau ir kruopščiai užspaudžiame kraštus.
Dedam į skardą ir kepam 15-20 minučių, kol gražiai apskrunda. Valgom karštus arba šaltus.
Atsiliepimai