Ingredientai

Razinos 100 g
Pienas 3 stiklinės
Cukrus 100 g
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Pienas 500 ml
Miltai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pieną, puodą pastatykite ant ugnies ir maišydami kaitinkite, kol masė pradės tirštėti, bet neužvirinkite.

Į kepimo formą, pateptą sviestu, suberkite sutrupintus sausainius, nuplautas razinas ir supilkite paruoštą masę. Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 40 min.

Atvėsusį pudingą išverskite ant sausainių trupiniais pabarstytos lėkštės, užpilkite padažu.

Padažą gaminkite taip: trynius išplakite su cukrumi ir miltais, maišydami supilkite verdantį pieną su vaniliniu cukrumi ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės (neužvirinkite). Atvėsinkite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai