Ingredientai
Sausainiai
200
g
Razinos
100
g
Pienas
3
stiklinės
Cukrus
100
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Cukrus
50
g
Kiaušinių tryniai
2
vnt.
Pienas
500
ml
Miltai
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Gaminimo eiga
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pieną, puodą pastatykite ant ugnies ir maišydami kaitinkite, kol masė pradės tirštėti, bet neužvirinkite.
Į kepimo formą, pateptą sviestu, suberkite sutrupintus sausainius, nuplautas razinas ir supilkite paruoštą masę. Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 40 min.
Atvėsusį pudingą išverskite ant sausainių trupiniais pabarstytos lėkštės, užpilkite padažu.
Padažą gaminkite taip: trynius išplakite su cukrumi ir miltais, maišydami supilkite verdantį pieną su vaniliniu cukrumi ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės (neužvirinkite). Atvėsinkite.
Atsiliepimai