Ingredientai
Miltai
2
stiklinės
Vanduo
5
stiklinės
Sviestas
50
g
Cukrus
1
šaukštelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Malti džiūvėsėliai
1
stiklinė
Svogūnai
1
vnt.
Jautienos faršas
400
g
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Druską ir cukrų ištirpinkite šiltame vandenyje. Paskui įmuškite 1 kiaušinį, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą. Likusį kiaušinį išplakite šakute.
Svogūną supjaustykite kubeliais, suberkite į faršą, įberkite druskos, išminkykite.
Į aliejumi pateptą keptuvę įpilkite tešlos ir kepkite, kol viena lietinio pusė paskrus.
Nukelkite blyną nuo viryklės, ant apkeptos pusės uždėkite faršo. Susukite blyną į stačiakampį pyragaitį, apvoliokite išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol paskrus. Taip iškepkite visus lietinius.
Atsiliepimai