Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Vanduo 5 stiklinės
Cukrus 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Druską ir cukrų ištirpinkite šiltame vandenyje. Paskui įmuškite 1 kiaušinį, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą. Likusį kiaušinį išplakite šakute.

Svogūną supjaustykite kubeliais, suberkite į faršą, įberkite druskos, išminkykite.

Į aliejumi pateptą keptuvę įpilkite tešlos ir kepkite, kol viena lietinio pusė paskrus.

Nukelkite blyną nuo viryklės, ant apkeptos pusės uždėkite faršo. Susukite blyną į stačiakampį pyragaitį, apvoliokite išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol paskrus. Taip iškepkite visus lietinius.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai