Ingredientai

Avokadai 2 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Žaliosios citrinos sultys 2 šaukštai
Druska, pipirai pagal skonį
Tirštas padažas iš avokado minkštimo, labai mėgstamas meksikiečių, o su jais – amerikiečių ir kitų planetos gyventojų. Paprastai guakamolė patiekiama su kukurūzų traškučiais ar kitais traškučiais, taip pat naudojama kaip padažas su kitais meksikietiškais valgiais. Ypač mėgstamas vegetarų.

Gaminimo eiga

Padažui sutrinamas šviežio avokado minkštimas, dedama šiek tiek citrinos sulčių ir druskos. Trinama šakute arba smulkintuvu. Citrinos sultys padeda išsaugoti avokado spalvą. Iš papildomų ingredientų galima naudoti pomidorus, aitriuosius ir saldžiuosius pipirus, svogūną (ir laiškus), kalendrą, česnaką ir t.t.

Reikės:

2 sunokusių avokadų
2 česnako skiltelių
2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
druskos, pipirų.

Išimkite avokado minkštimą, susmulkinkite česnaką ir avokadą smulkintuve su žaliosios citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir šafranu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai