Tokia azijietiška sriuba su antiena pradžiugins kiekvieną – ne tik be galo gardi, bet ir pažiūrėti patraukli. Išvirusią azijietišką sriubą su antiena papuoškite kalendros šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Morką daržovių skustuku supjaustykite juostelėmis, svogūną pjaustykite šiaudeliais, kininį bastutį perpjaukite pusiau, aitriąją papriką susmulkinkite.

* Antienos krūtinėlės odelę įpjaukite ir dėkite kepti į šaltą keptuvę odele žemyn.

* Kepkite apie 6–8 min., kol odelė apskrus. Apskrudus odelei krūtinėlę apverskite ir supilkite antienos sultinį.

* Troškinkite apie 10 min. Ištraukite antieną.

* Į sultinį sudėkite virti makaronus, kininį bastutį, smulkintą aitriąją papriką, druską, sojų padažą ir cukrų.

* Antienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais.

* Į lėkštę sudėkite išvirtus makaronus ir daržoves. Šalia dėliokite juostelėmis pjaustytas morkas, smulkintus svogūnus, pjaustytą antienos krūtinėlę, užpilkite sultiniu.

* Sudėkite pjaustytus jūros dumblius ir papuoškite kalendros šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai