Ingredientai
lašišos filė
500
g
poro
100
g
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
saulėje džiovintų pomidorų
0.5
saujos
grietinėlės
200
ml
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aliejaus
2
v. š.
svogūnų laiškų
0.5
saujos
krapų
0.5
saujos
Gaminimo eiga
1. Lašišą supjaustykite mažesniais kepsneliais. Porą supjaustykite juostelėmis. Svogūną ir česnakus supjaustykite griežinėliais. Saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite.
2. Į skardą pilkite grietinėlę, sudėkite pjaustytas daržoves ir lašišą, patepkite ją aliejumi ir pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–13 min. arba kol apskrus ir pilnai iškeps.
3. Iškepus pagardinkite pjaustytais svogūnų laiškais ir krapais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai