Ingredientai

grietinėlės 100 ml
cukraus sirupo 1 a. š.
braškių 4 vnt.
vanilinio biskvito 40 g
mėtos lapelių keletas

Gaminimo eiga

1. Į indelį supilkite grietinėlę, cukraus sirupą ir plakite elektriniu plakikliu, kol masė pasidarys tiršta. Supjaustykite braškes. Biskvitą padalinkite į braškės dydžio gabaliukus.

2. Į indelį sluoksniais dėkite pusę grietinėlės, keletą gabaliukų biskvito ir braškių. Ant viršaus sudėkite likusią grietinėlę, biskvitą ir braškes. Desertą papuoškite mėtos lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai