Ingredientai

česnako 2 skiltelės
baltojo vyno acto 1 a. š.
pieno 4 v. š.
aliejaus 1 stiklinė
druskos žiupsnelis
MANTINGA itališkos duonos „Ciabatta 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Česnakus, baltojo vyno actą, pieną ir druską sutrinkite iki vientisos masės.

2. Nuolat maišant, labai lėtai supilkite aliejų, kol išsimaišys standi majonezą primenanti masė.

3. MANTINGA itališką duoną „Ciabatta“ kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.

4. Patiekite su šilta duonele.

PATARIMAI:

• Puikiai tinka veganams ir ne tik.

• Tinka sumuštiniams.

• Taip pat kaip užtepėlė (padažas), į kurią galima dažyti duonos skrebučius, lazdeles, vaisius ar daržoves.

• Skanu dėti į salotas kaip papildomą kreminį padažą.

• Galima pagardinti makaronus ar troškinius.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai