Ingredientai
Miltai
150
g
Sviestas
50
g
Baltasis sausas vynas
50
ml
Cukrus
1
šaukštas
Druska
1
g
Kiaušinio trynys
1
vnt.
Aliejaus (kepti)
1
l
„Crème Bonjour“
250
g
Malti kvapieji pipirai
1
šaukštas
Cinamonas
1
šaukštelis
Citrinos
1
vnt.
Miltelinis cukrus (apibarstyti)
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Į miltus įtarkuokite šaltą sviestą ir sumaigykite.
2. Į tešlą supilkite vyną, suberkite cukrų, druską, įdėkite trynį.
3. Iškočiokite tešlą ir suformuokite vamzdelius, kepkite karštame aliejuje, atvėsinkite.
4. Į „Crème Bonjour“ įmaišykite kvapiuosius pipirus, cinamoną, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir sudėkite į konditerinę rankovę.
5. „Crème Bonjour“ įspauskite į vamzdelius, apibarstykite milteliniu cukrumi.
Skanaus!
Atsiliepimai