Ingredientai

Ryžiai 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sultinys 0.5 stiklinės
Miltai 250 ml
Pienas 300 ml
Druska 0.5 šaukštelio
Aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išvirkite ryžius, sukrėskite į sietelį ir apliekite šaltu vandeniu.

Palikite atvėsti.

Mėsą iškepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu, sudėkite likusius produktus ir sumaišykite su sultiniu (masė turi būti skystoka).

Sumaišykite lietinių tešlą ir iškepkite lietinius.

Ant lietinių uždėkite įdaro, tolygiai paskirstykite ir suvyniokite.

Blynų sukučius perpjaukite į tris arba keturias dalis.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai