Ingredientai
Bulvės
4
vnt.
Vištienos filė
200
g
Morkos
2
vnt.
Sviestas
2
šaukštai
Grietinėlė
200
ml
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Svogūnai
1
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves gerai nuplaukite ir įpjaukite skersai ir išilgai. Į vidurį įdėkite po pusę šaukštelio sviesto ir pabarstykite druska.
Kiekvieną bulvę suvyniokite į kepimo foliją ir kepkite apie 80 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kol bulvės kepa paruoškite įdarą.
Smulkiai supjaustykite vištienos filė, sutarkuokite morkas.
Vištieną apiberkite prieskoniais, apkepkite svieste ir sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Pakepkite ir sudėkite morkas. Užpilkite grietinėlės ir patroškinkite apie dešimt minučių.
Įdarą sudėkite į iškepusių bulvių vidų.
Atsiliepimai