Ingredientai
Miltai
200
g
Pienas
150
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Dilgėlės
300
g
Medus
50
g
Grietinėlė
50
ml
Aliejus
50
ml
Avietės
100
g
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš miltų, pieno, kiaušinių su trupučiu druskos užmaišyti tešlą. Dilgėlės susmulkinti, sumaišyti su medumi, užpilti grietinėle ir 5 min. patroškinti. Mišinį sudėti į tešlą. Viską gerai išmaišyti ir įkaitintame aliejuje iškepti nedidelius blynelius. Tiekti su avietėmis.
Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!
Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!
Atsiliepimai