Ingredientai

Ryžiai 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Grietinė 1 stiklinė
Garstyčios 1 šaukštas
Pienas 100 ml
Žalumynai 1 sauja
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

Pavirkite ryžius, kad būtų pusiau išvirę. Tada sumaišykite su faršu, kiaušiniu, druska ir pipirais.

Suformuokite iš faršo kukulius.

Padažui smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite aliejuje, kad svogūno gabalėliai taptų perregimi. Paskui sumaišykite juos su žalumynais, paprikos gabalėliais, pašildytu pienu, grietine ir garstyčiomis. Įberkite druskos ir pipirų.

Sudėkite kukulius į kepimo skardą, užpilkite padažu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 – 40 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai