Ingredientai
Vyšniniai pomidoriukai
12
vnt.
Šviežio tuno filė
200
g
Čiobreliai švieži
50
g
Bazilikai
50
g
Citrininiai prieskoniai žuviai
pagal skonį
Citrinos
1
vnt.
Krapai
50
g
Baltieji ridikai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Iš pomidoriukų išpjaustom krepšelį.
Tuną pamarinuojame su citrinos sultimis. Tuną, paprikas, mėlynuosius svogūnus sukapojame mažais kubeliais, susmulkiname krapus, viską sumaišome. Pridedame druskos ir pipirų. Gautą įdarą sudedame į išpjaustytus pomidorus.
Daikono ridiką nuskutame, supjaustome plonomis juostelėmis ir susukame lizdelį, į lizdelį dedame pritaisytą pomidoriuką. Puošiame čiobrelio šakele.
skonis
Atsiliepimai