Ingredientai

Šalavijai žiupsnelis
Mėtos žiupsnelis
Medus 3 šaukštai
Česnakai 5 skiltelės
Sviestas 1 šaukštas
Aliejus 5 šaukštai
Cinamono lazdelės 2 vnt.
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Anties filė pasūdykite, pabarstykite pipirais ir kartu su smulkintu česnaku pakepkite aliejuje, kol paskrus. Paskui perdėkite į gilų kepimo indą.

2. Padarykite padažą. Į aliejų, kuriame kepė antiena, įdėkite sviesto, medaus ir 2-3 min. pakepkite.

3. Sudėkite apelsinų skilteles prie mėsytės, taip pat – cinamono lazdeles, šalavijų ir čiobrelių skilteles, įpilkite vyno. Kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 35-40 min.

4. Patiekite keptą antieną su apelsinų skiltelėmis ir mėtos lapeliais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai