Ingredientai
Kiaušinių baltymai
4
vnt.
Migdolų miltai
2
stiklinės
Cukraus pudra
2
stiklinės
Cukrus
1
stiklinė
Migdolų esencija
šaukštelis
Vanilės ekstraktas
šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Plakdami kiaušinių baltymus po truputį berkite cukrų ir plakite iki gražios vientisos, blizgančios masės. Tuomet supilkite migdolų bei vanilės esencijas ir atsargiai išmaišykite. Į baltymų masę suberkite migdolų miltus, cukraus pudrą ir atsargiai pamaišykite.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos suformuokite morengus ir juos palikite 60–80 min., kad masė sukietėtų. Tada dėkite į įkaitintą iki 150 °C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 10 min.
Atsiliepimai