Ingredientai

Česnakai 6 skiltelės
Porai vnt.
Brendis 1 šlakelis
Kriauklės 4 saujos
Porcijos: 4
"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.

Gaminimo eiga

Įkaitiname keptuvę, įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus, perpjauname langustus per uodegą ir dedame kepti.

Porą supjaustome pusžiedžiais ir dedame į keptuvę su langustais. Viską išmaišome ir gerai pakepame.

Įpilame brendžio, palaukiame, kol viskas užsidegs, staigiais judesiais purtome keptuvę, kol viskas užgęsta.

Supilame kubeliais pjaustytus pomidorus į keptuvę. Įdedame žiusnelį smulkintų čili pipirų, žiupsnelį druskos ir įpilame šlakelį šviesaus sirupo. Viską gerai išmaišome ir pakepame. Įdedame smulkintų petražolių.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai