Porcijos: 12
Šis želė tortas patiks kiekvienam. O gaminti jį taip paprasta. Tokį želė tortą galima ruošti ir kasdienai, ir šventėms.

Gaminimo eiga

* Trijuose atskiruose indeliuose paruoškite trijų spalvų želė (jas ruoškite pagal nuorodas ant pakelių).

* Įdėkite į šaldytuvą ir palaukite, kol gerai sustings.

* Sustingusias želė supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišę suberkite į dubenį ar silikoninę formą.

* Želatiną užpilkite vandeniu ir palaukite apie 10 minučių, kol išbrinks.

* Grietinėlę, pieną, cukrų ir vanilinį cukrų supilkite į kitą puodą ir užvirkite.

* Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.

* Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.

* Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.

* Palaukite, kol atvės, ir užpilkite ant spalvotų želė kubelių.

* Palikite šaldytuve per naktį, kad želė tortas gerai sustingtų.

Skanaus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai