Gaminimo eiga

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi, dedame išplaktus baltymus, išmaišome ir pilame miltus. Išsukame ir iš pusės normos kepame biskvitą.

Į likusią dalį beriame kakavą, išsukame ir kepame antrą biskvitą. Ataušusius sulaistome kavos likeriu arba kava.

Maskarponę išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir nutarkuota žievele. Pilame jogurtą, išsukame, pilame išbrinkintą želatiną ir gerai išmaišome.

Padalijame pusiau masę. Į vieną beriame pjaustytą spanguolių želė, šokolado gabalėlius. Kitą paliekame baltą. Ant balto biskvito pilame kremą su želė ir šokoladu, dedame rudą biskvitą, pilame baltą kremą. Puošime pagal skonį ir norą ( mano atveju – vynuogės). Užpilame trupučiuką citrinų želė. Palaikome keletą valandų šaldytuve. Idealu – per naktį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų tortas su anakardžių kremu
Reikia pasistengti
1 val.

Morkų tortas su anakardžių kremu

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu
Reikia pasistengti
2 val.

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu