Ingredientai
Migdolų miltai
0.5
stiklinės
Avižiniai dribsniai
0.5
stiklinės
Kokoso drožlės
1
stiklinė
Miltai
1.5
stiklinės
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Razinos
0.5
stiklinės
Sviestas
100
g
Juodasis šokoladas
100
g
Medus
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Pienas
250
ml
Kakavos milteliai
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Kokosų drožles, avižinius dribsnius ir rupiai sumaltus migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje apie porą minučių.
Sviestą, juodąjį šokoladą ir medų sudėkite į dubenėlį ir maišant ištirpinkite.
Kiaušinius gerai išplakite su pienu ir sumaišykite su sviestu ir medumi.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, paskrudintais riešutais, kakava ir razinomis.
Miltų mišinį sumaišykite su kiaušinių plakiniu.
Paruoštą tešlą išpilstykite į keksiukų formeles ir kepkite iki 180 įkaitintoje orkaitėje kepkite 20–25 min.
Atsiliepimai