Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 5 skiltelės
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Vištų blauzdeles įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

2. Vištų blauzdeles apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.

3. Suberkite per pusę perpjautus pievagrybius ir kepkite dar kelias minutes.

4. Suberkite džiovintus abrikosus, įpilkite sultinio, vyno, uždenkite dangtį, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis ant mažos ugnies apie 20 minučių (kelis kartus šlauneles paverskite vis ant kito šono).

5. Patiekite su bulvių koše.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“