Ingredientai
Vištų blauzdelės
6
vnt.
Pievagrybiai
10
vnt.
Džiovinti abrikosai
2
saujos
Vištienos sultinys
0.5
puodelio
Raudonas sausas vynas
0.5
puodelio
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
5
skiltelės
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Vištų blauzdeles įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.
2. Vištų blauzdeles apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.
3. Suberkite per pusę perpjautus pievagrybius ir kepkite dar kelias minutes.
4. Suberkite džiovintus abrikosus, įpilkite sultinio, vyno, uždenkite dangtį, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis ant mažos ugnies apie 20 minučių (kelis kartus šlauneles paverskite vis ant kito šono).
5. Patiekite su bulvių koše.
Skanaus!
Atsiliepimai