Ingredientai

Medus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sezamo sėklos 4 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Džiovintas slyvas išmirkykite ir smulkiai supjaustykite.

2. Riešutus susmulkinkite ir sumaišykite su medumi ir slyvomis.

3. Vištieną supjaustykite gana plonais, bet plačiais kepsniais.

4. Vištienos kepsnius apibarstykite pipirais, druska ir paprikos milteliais iš abiejų pusių.

5. Ant vienos kepsnių pusės užtepkite paruošto įdaro ir susukite.

6. Apvoliokite sezamų sėklose, susekite mediniu smeigtuku.

7. Sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai