Ingredientai
Malta mėsa
600
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Duonos džiūvėsėliai
1
stiklinė
Petražolės
25
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Baltas vynas arba vanduo
2
šaukštai
Pomidorų sultys
2
šaukštai
SANTA MARIA akmens druska malūnėlyje
1
šaukštelis
Mocarelos sūris
120
g
Pomidorų padažas
pagal skonį
Pomidorai trinti
400
g
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Česnakai
1
skiltelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite visus produktus išskyrus sūrį. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir suvyniokite į 2 cm dydžio stačiakampį.
Tada sudėkite ant mėsos sūrį ir padarykite vyniotinį. Jį įdėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje 45 min., kol vyniotinis gražiai apkeps ir suminkštės.
Vėliau palikite atvėsti ir po 5 min. supjaustykite. Patiekite su pomidorų padažu, jei mėgstate.
Ruošiant pomidorų padažą, sumaišykite visus produktus. Užvirkite ir troškinkite 10–15 min. Patiekite su maltos mėsos vyniotiniu.
Atsiliepimai