Ingredientai

Daiginti lęšiai 2 šaukštai
Sojos padažas 2 šaukštai
Imbieras 1 gabaliukas
Morkos 1 vnt.
Porai vnt.
Citrinų sultys 1 šaukštas
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite nemažais gabalėliais. Sumaišykite sojų padažą, tarkuotą imbierą, citrinų sultis druską ir pipirus, į visa tai sudėkite vištienos gabaliukus ir palikite pusvalandžiui marinuotis. Supjaustykite porą, o morką sutarkuokite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite vištieną, porą ir morkas, tada supilkite marinatą ir viską šiek tiek patroškinkite. Tada viską supilkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir pavirkite dar septynias minutes.

Atskirai išvirkite makaronus, supikite juos į vištienos sriubą, sudėkite daigintus lęšius ir dar minutę pavirkite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai