Ingredientai
Vištienos filė
300
g
Daiginti lęšiai
2
šaukštai
Makaronai
300
g
Sojos padažas
2
šaukštai
Imbieras
1
gabaliukas
Morkos
1
vnt.
Porai
vnt.
Citrinų sultys
1
šaukštas
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Rupi jūros druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite nemažais gabalėliais. Sumaišykite sojų padažą, tarkuotą imbierą, citrinų sultis druską ir pipirus, į visa tai sudėkite vištienos gabaliukus ir palikite pusvalandžiui marinuotis. Supjaustykite porą, o morką sutarkuokite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite vištieną, porą ir morkas, tada supilkite marinatą ir viską šiek tiek patroškinkite. Tada viską supilkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir pavirkite dar septynias minutes.
Atskirai išvirkite makaronus, supikite juos į vištienos sriubą, sudėkite daigintus lęšius ir dar minutę pavirkite.
Atsiliepimai