Ingredientai
Vištienos filė
300 g
Lęšiai
2 šaukštas
Makaronai
300 g
Sojos padažas
2 šaukštas
Imbieras
1 gabaliukas
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Citrinų sultys
1 šaukštas
Alyvuogių aliejus
1 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite nemažais gabalėliais. Sumaišykite sojų padažą, tarkuotą imbierą, citrinų sultis druską ir pipirus, į visa tai sudėkite vištienos gabaliukus ir palikite pusvalandžiui marinuotis. Supjaustykite porą, o morką sutarkuokite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite vištieną, porą ir morkas, tada supilkite marinatą ir viską šiek tiek patroškinkite. Tada viską supilkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir pavirkite dar septynias minutes.
Atskirai išvirkite makaronus, supikite juos į vištienos sriubą, sudėkite daigintus lęšius ir dar minutę pavirkite.