Ingredientai
Vištienos sparneliai
600
g
Druska
1
šaukštelis
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Raudonėliai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Česnakai
3
skiltelės
Rozmarinai
žiupsnelis
Parmezano sūris
100
g
Porcijos: 4
Sparnelius galima patiekti su mėlynojo pelėsio sūrio padažu.
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.
Dideliame dubenyje sumaišykite prieskonius (išskyrus bazilikus) ir druską. Paskui šiuo mišiniu kruopščiai įtrinkite vištų sparnelius.
Prieskoniais įtrintus sparnelius sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 20 – 25 min., kol paskrus.
Kitame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, bazilikus, smulkintus česnakus ir tarkuotą parmezaną. Apvoliokite iškepusius sparnelius ir patiekite.
Atsiliepimai