Ingredientai

Druska 1 šaukštelis
Raudonėliai žiupsnelis
Bazilikai žiupsnelis
Česnakai 3 skiltelės
Rozmarinai žiupsnelis
Porcijos: 4
Sparnelius galima patiekti su mėlynojo pelėsio sūrio padažu.

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

Dideliame dubenyje sumaišykite prieskonius (išskyrus bazilikus) ir druską. Paskui šiuo mišiniu kruopščiai įtrinkite vištų sparnelius.

Prieskoniais įtrintus sparnelius sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 20 – 25 min., kol paskrus.

Kitame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, bazilikus, smulkintus česnakus ir tarkuotą parmezaną. Apvoliokite iškepusius sparnelius ir patiekite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai