Ingredientai
kinkanų
2
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
vištienos filė
0.5
vnt.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
raudonėlio
1
šakelė
trintų pomidorų padažo
2
v. š.
mocarelos
130
g
Gaminimo eiga
1. Kinkanus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais. Vištienos filė supjaustykite juostelėmis, užpilkite alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, juodųjų pipirų bei raudonėlių.
2. Į skardą su kepimo popieriumi dėkite picos padą, ant jo užtepkite trintų pomidorų padažo, sudėkite mocarelos gabalėlius, vištieną, pjaustytus mėlynuosius svogūnus ir kinkanus.
3. Kepkite 230 °C temp. orkaitėje 15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai