Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 4 vnt.
Baltas sausas vynas 0.5 stiklinės
Sojos padažas 2 šaukšteliai
Citrinų sultys 1 šaukštas
Čili padažas 2 šaukšteliai
Sezamų aliejus 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į dubenį sudėkite marinatui reikalingus produktus.

Įdėkite vištieną į plastikinį maišelį ir supilkite marinatą. Pakratykite maišelį, kad marinatas pasiskirstytų, ir padėkite jį į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Įkaitinkite grilį.

Išdėliokite vištieną ant grotelių, kepkite vidutinio karštumo grilyje ant nugarėlių, kol krūtinėlės iškeps (nuo 8 iki 12 minučių), kartą ar du apverskite. Ištraukę iš grilio leiskite kiek atvėsti ir patiekite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai