Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
4
vnt.
Baltas sausas vynas
0.5
stiklinės
Sojos padažas
2
šaukšteliai
Dižono garstyčios
2
šaukštai
Citrinų sultys
1
šaukštas
Čili padažas
2
šaukšteliai
Sezamų aliejus
2
šaukšteliai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į dubenį sudėkite marinatui reikalingus produktus.
Įdėkite vištieną į plastikinį maišelį ir supilkite marinatą. Pakratykite maišelį, kad marinatas pasiskirstytų, ir padėkite jį į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Įkaitinkite grilį.
Išdėliokite vištieną ant grotelių, kepkite vidutinio karštumo grilyje ant nugarėlių, kol krūtinėlės iškeps (nuo 8 iki 12 minučių), kartą ar du apverskite. Ištraukę iš grilio leiskite kiek atvėsti ir patiekite.
Atsiliepimai