Ingredientai

Aliejus 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
Batonas 4 riekelės
Parmezano sūris 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Lengvą vištienos ir daržovių troškinį pagaminsite gana greitai. Špinatai (puikus karotinoidų, tarp jų ir beta karoteno, bei vitamino C šaltinis) su liesa vištienos filė ir kitomis daržovėmis – gardus ir sveikas patiekalas.

Gaminimo eiga

Susmulkintus česnakus pakepinkite aliejuje.

Ant česnakų sudėkite nesmulkintą vištienos filė ir uždengtoje keptuvėje patroškinkite 5 minutes. Tada apverskite, pakaitinkite dar 5 minutes ir atidėkite.

Tuo metu perpjaukite paprikas, išimkite sėklas ir supjaustykite griežinėliais.

Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir grybus.

Į keptuvę supilkite vištienos sultinį, suberkite paprikas, svogūnus, grybus ir patroškinkite 3–4 minutes.

Tada sudėkite špinatus, išmaišykite ir porą minučių pakaitinkite.

Sumažinkite temperatūrą.

Vištienos filė supjaustykite griežinėliais, dėkite prie daržovių ir gerai išmaišykite.

Patiekalą pagardinkite druska ir pipirais.

Užberkite tarkuoto sūrio, sausoje keptuvėje skrudintų batono kubelių ir patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai