Ingredientai
Bulvės
900
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Fermentinis sūris
100
g
Muskato riešutai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Malti džiūvėsėliai
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir sutrinkite.
2. Smulkiai pjaustytą svogūną ir smulkiai pjaustytą šoninę apkepkite aliejuje iki svogūnai gražiai pagels ir supilkite į bulves.
3. Kai bulvių košė atvės, įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.
4. Formuokite blynus, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.
5. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus abi pusės.
Skanaus!
Atsiliepimai