Ingredientai

Šokoladiniai kiaušiniai 6 vnt.
Varškė 100 g
Maskarponės sūris 50 g
Grietinėlė 200 ml
Apelsinų sultys 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Cukrus 2 šaukšteliai
Konservuoti persikai (puselės) 2 vnt.
Porcijos: 6
Šį velykinį desertą paruošite labai greitai ir lengvai, o įspūdį padarysite ne tik mažiausiems, bet ir dideliems.

Gaminimo eiga

Pakaitintu aštriu peiliu atsargiai nupjaukite tuščiavidurio šokoladinio kiaušinio viršūnę arba perpjaukite per pusę (geriausiai tai pavyks atlikti per sujungimo liniją).

Kol ruošite įdarą, paruoštus šokoladinius kiaušinius įdėkite į šaldytuvą, kad nesuminkštėtų ir neištirptų.

Iki standžių putų išplaktą grietinėlę su vaniliniu cukrumi sumaišykite su maskarponės sūriu ir varške. Įpilkite apelsinų sulčių, įberkite cukraus ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Iš konservuotų persikų puselių išpjaukite nedidelius apskritimus - tai bus „tryniai“.

Iš šaldytuvo išimkite šokoladinių kiaušinių puseles, šaukšteliu atsargiai pridėkite varškės kremo (nedėkite iki pat viršaus) ir per vidurį švelniai įspauskite persiko apskritimą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu