Ingredientai
Varškė
1
kg
Kiaušiniai
6
vnt.
Manų kruopos
10
šaukštai
Pienas
1.5
puodelio
Cukrus
8
šaukštai
Apelsinų sultys
3
šaukštai
Apelsino žievelė
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Manų kruopas užpilkite šiltu pienu ir palikite kelioms minutėms, kol išplaksite kiaušinius.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė pabals ir padidės.
3. Kiaušinius sumaišykite su manų kruopomis.
4. Suberkite pertrintą varškę, suberkite tarkuotas žieveles, vanilinį cukrų, supilkite sultis ir gerai išmaišykite.
5. Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
7. Iš formos išimkite jau šiek tiek atvėsusį.
8. Apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Atsiliepimai