Ingredientai
Varškė
1 kg
Kiaušiniai
6 vnt.
Manų kruopos
10 šaukštas
Pienas
1.5 puodelis
Cukraus
8 šaukštas
Apelsinų sultys
3 šaukštas
Apelsino žievelė
1 šaukštelis
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Manų kruopas užpilkite šiltu pienu ir palikite kelioms minutėms, kol išplaksite kiaušinius.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė pabals ir padidės.
3. Kiaušinius sumaišykite su manų kruopomis.
4. Suberkite pertrintą varškę, suberkite tarkuotas žieveles, vanilinį cukrų, supilkite sultis ir gerai išmaišykite.
5. Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
7. Iš formos išimkite jau šiek tiek atvėsusį.
8. Apibarstykite cukraus pudra.