Vafliai su klevu sirupu ir uogomis yra tai, nuo ko negalėsite atsisakyti. Ir nenorėsite, ypač, jei vaflius patieksite su mėgiamomis uogomis. Iškepę papuoškite vaflius mėtų lapeliais ir apibarstykite cukraus milteliais.

Gaminimo eiga

1. IKI kiaušinį išplakite su cukrumi iki purumo.

2. Supilkite lydytą IKI sviestą, pieną. Sudėkite IKI miltus ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišykite ir leiskite pastovėti 10 min.

3. Tešlą pilkite į įkaitintą vaflinę ir kepkite apie 4–5 min.

4. Iškeptus vaflius patiekite su klevų sirupu ir uogomis.

5. Papuoškite vaflius mėtų lapeliais ir apibarstykite cukraus milteliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai