Ingredientai
pomidorai
3
vnt.
raudonasis svogūnas
1
vnt.
šviežia kalendra
5
g
žalioji citrina laimas
1
vnt.
alyvuogių aliejus
30
ml
„Iki“ silkė
100
g
juoda duona
4
riekelės
druska ir pipirai
pagal skonį
krapai papuošimui
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Dubenyje sumaišykite kubeliais supjaustytus pomidorus, raudonąjį svogūną, kapotą kalendrą, alyvuogių aliejų, „Iki“ balzaminį acto kremą. Įtarkuokite žalios citrinos žievelę ir išspauskite žalios citrinos sultis, pagardinkite druska ir pipirais. Labai gerai išmaišykite.
* Karštoje keptuvėje iš abiejų pusių paskrudinkite duonos riekeles. Po kepimo perpjaukite riekeles per pusę.
* Juostelėmis susipjaustykite „Iki“ silkę.
* Ant skrudintos duonos dėkite pomidorų salsą, silkę ir puoškite skabytais krapais.
* Laikykite šaldytuve, sandariame inde 2-3 dienas.
Atsiliepimai