Šis padažas tinka su šviežiomis ar apvirtomis daržovėmis, salotų lapais bei prie jūrų produktų, žuvies ar mėsos. Padažas iš tiesų universalus, nes puikiai dera prie bet kokių patiekalų. Sandariai uždarytą šaldytuve jį galima laikyti tris dienas.

Gaminimo eiga

Į smulkintuvą suberkite gabalėliais supjaustytą raudonąją papriką, svogūną bei petražoles. Supilkite majonezą, kečupą bei citrinų sultis ir viską susmulkinkite iki vientisos masės. Pagardinkite pipirais ir druska. Esant būtinybei įpilkite iki poros šaukštų virinto vandens, kad gautumėte norimą konsistenciją.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Lengvai paruošiamas
15 min.

Kaip iš AVOKADO paruošti MAJONEZĄ?

Lengvai paruošiamas
05 min.

Padažas salotoms su žolelėmis

Lengvai paruošiamas
05 min.

Kietojo sūrio ir ančiuvių padažas