Ingredientai
Majonezas (naminis)
100
g
Pomidorų padažas
2
šaukštai
Citrinų sultys
2
šaukštai
Petražolės
žiupsnelis
Kajeno pipirai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Šis padažas tinka su šviežiomis ar apvirtomis daržovėmis, salotų lapais bei prie jūrų produktų, žuvies ar mėsos. Padažas iš tiesų universalus, nes puikiai dera prie bet kokių patiekalų. Sandariai uždarytą šaldytuve jį galima laikyti tris dienas.
Gaminimo eiga
Į smulkintuvą suberkite gabalėliais supjaustytą raudonąją papriką, svogūną bei petražoles. Supilkite majonezą, kečupą bei citrinų sultis ir viską susmulkinkite iki vientisos masės. Pagardinkite pipirais ir druska. Esant būtinybei įpilkite iki poros šaukštų virinto vandens, kad gautumėte norimą konsistenciją.
Atsiliepimai