Ingredientai

Triušis 1 vnt.
Druska 0.5 a. š.
Juodieji pipirai pagal skonį
Miltai 3 šaukšteliai
Baltas vynas 0.3 puodelio
Kario pasta 1 a. š.
Morkos 1 vnt.
Džiovinti raudonėliai a. š.
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Triušį supjaustykite gabalais ir apvoliokite miltuose.

2. Apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus.

3. Į puodą sudėkite smulkintą saliero stiebą, svogūną, morką, triušienos gabalėlius, čiobrelius, pagardinkite druska, pipirais, paprikos milteliais ir užpilkite konservuotais pomidorais, kario pasta, baltu vynu.

4. Pagardinkite čiobreliais ir raudonėliais ir uždengus dangčiu dėkite į 190 C orkaitę ir troškinkite 1.5 val.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba