Už receptą dėkojame skaitytojai Audrei.

Gaminimo eiga

Trešnėms išimkite kauliukus, rabarbarus nulupkite ir susmulkinkite.

Sudėkite į puodą, užpilkite vandens.

Užvirus suberkite cukrų, įdėkite anyžių.

Virkite ant vidurinės ugnies apie 15-20 minučių, palikite uogienę atvėsti pusvalandžiui.

Išgriebkite anyžių.

Stiklainius iškaitinkite, supilstykite karštą uogienę, gerai užsukite, palikite, kad atvėstų ir laikykite vėsioje vietoje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas